Våra studentmössor

Designa och köp Sveriges billigaste studentmössa

Studentmössan är en viktig och betydelsefull symbol för alla som ska ta studenten. Därför har vi på Nordic Traditions varit extra noggranna i arbetet med att välja ut tre modeller som var och en passar dig som student: En riktigt billig klassisk modell, en studentmössa med klart miljöfokus och sist men inte minst: En riktigt lyxig studentmössa med högsta kvalitet!


Varje detalj är på vår studentmössa är omsorgsfullt utvald och likaså de fabriker som tillverkar den. Vad vi snålat på? Marknadsföring, telefon-kundtjänst (alla mailar ju helst hur som!) och inköpskostnader. Det är skälet till att du hos oss får en studentmössa som kommer med ett pris under våra konkurrenter som ABC-Gruppen, CL Seifert eller “billiga” nätföretag som Funcruises och Crown Student.


Nordic Traditions ingår i en koncern som har många års erfarenhet av studentmössor och studentkläder. Vi är ledande i utveckling av studentartiklar i Norden och har levererat flera hundra tusen studentmössor till skolor i de nordiska länderna.

 

Köp din studentmössa här!